Hoe kan ik inloggen met een passkey?

Inloggen | passkeys | wachtwoord beveiliging | security | beveiliging

Maron avatar
Geschreven door Maron
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt een passkey aangemaakt en je wilt voor het eerst inloggen in jouw account.
Nog geen passkey aangemaakt? Maak dan eerst een passkey aan.

Hoe log je in met een passkey?

1. Ga naar www.tellow.nl

2. Klik op 'Inloggen met passkey'

3. Bij het aanmaken van de passkey heb je een optie gekozen. Deze optie zal nu ook zichtbaar zijn. Volg de stappen zoals in het scherm wordt aangegeven.

In dit artikel gaven we als voorbeeld het 'Chrome profiel' op een Macbook. Zo ziet het voorbeeld eruit als je wilt inloggen:

-Bevestig de passkey met jouw vingerafdruk of wachtwoord.

Klaar! Je bent nu ingelogd in het account.

Tip: Als je gaat naar 'Instellingen' en 'Beveiliging' dan kan je hier ook jouw laatste login zien via de passkey.