Het kan voorkomen dat Tellow de koppeling tussen de transactie en het bestand niet automatisch heeft gemaakt. Alles staat dan in Tellow (het bestand en de transactie), het moet alleen nog aan elkaar gekoppeld worden. Het kan ook voorkomen dat je meerdere bestanden hebt bij één transactie.

🔍 Er zijn verschillende manieren om een al geüploade bon of factuur te koppelen aan een transactie in Tellow.

Hoe koppel ik een bestand vanuit de transactie?

1. Ga naar 'Banktransacties'
  2. Klik op de betreffende transactie
  3. Kies voor 'Zakelijk'
  4. Selecteer vervolgens het juiste bestand
  5. Klik rechts op 'Klaar'

Hoe koppel ik de transactie vanuit een geüploade bon of factuur?

1. Ga naar 'Verkoopfacturen' of 'Inkoopfacturen'
  2. Klik op de betreffende bon of factuur
  3. Kies voor 'Voeg een betaalwijze of transactie toe'
  4. Kies voor 'Zakelijke rekening' en selecteer de juiste transactie
  5. Klik rechts op 'Klaar'

Hoe koppel ik meerdere bestanden aan een transactie?

Het kan zijn dat er meerdere facturen in één keer betaald zijn, deze kan je allemaal koppelen aan de transactie. Eerst moeten alle facturen geüpload worden in Tellow.

Stap 1: Uploaden van de bestanden

❗️ Let op! Staan de facturen al in Tellow? Dan is het niet nodig deze nogmaals te uploaden.

1. Ga naar 'Home' en klik op 'Upload bon'
  2. Selecteer het bestand dat je wil uploaden
  3. Geef vervolgens aan of het om een 'Inkoopfactuur' of 'Verkoopfactuur' gaat
  4. Markeer eventuele privé uitgave en klik op 'Volgende'
  5. Geef bij de betaalwijze aan dat het bestand 'Nog niet betaald' is

Deze stappen herhaal je tot alle facturen in Tellow staan. Tellow zal de bestanden binnen één werkdag verwerken.

💡 Je kan ook alle bestanden in één keer uploaden. Doe je door de linker muisknop vast te houden en de muis naar boven of beneden te bewegen. Zo selecteer je alle bestanden die je wil uploaden i.p.v. één bestand per keer.

Stap 2: Koppelen van de facturen aan de transactie

Zodra de bestanden zijn verwerkt, kan je de facturen gaan koppelen aan de transactie. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar het menu 'Banktransacties'
  2. Klik op de transactie die je wilt koppelen
  3. Klik op 'Zakelijk'
  4. Selecteer hier de factuur die bij deze transactie hoort, herhaal dit tot alle facturen zijn gekoppeld.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.