In de web-versie van Tellow vind je onder <Instellingen> ook een aantal opties die het factureren nog eenvoudiger maken. Hier een aantal instellingen op een rij:

1. Standaard factuurinstellingen.

Hier kan je een standaard onderschrift invoeren. Deze wordt dan in het vervolg altijd onderaan jouw factuur getoond. Onder E-mail bericht is ook de tekst voor de begeleidende mail (waar de factuur als bijlage aan toegevoegd wordt) aan te passen. Je kan de e-mail hier dus personaliseren.

Ook is het mogelijk om een standaard betaaltermijn in te stellen. Deze wordt dan voortaan aangehouden, tenzij je zelf iets anders selecteert.

Tot slot, onder Factuursjabloon is te zien welk sjabloon jij als standaard wilt hebben. Onder de optie   zie je welke sjablonen er zijn aangemaakt en zijn deze eventueel ook te wijzigen/verwijderen.

2. Factuurnummer aanpassen

Tellow gebruikt standaard het formaat: 2018-0001, 2018-0002 etc. voor verkoopfacturen. Wil je toch een eigen nummer of wil je Tellow jouw eigen nummering laten opvolgen, dan kan je dat onder <Factuurnummer aanpassen> instellen.

3. Factuursjablonen.

Hier zie je welke sjablonen er zijn aangemaakt en zijn deze eventueel ook te verwijderen. Dit doe je door op het rode kruisje (rechts naast het sjabloon) te klikken.