Wanneer fooi herkent wordt door het systeem, wordt het automatisch geboekt als
representatiekosten.

Soms is fooi lastig te herkennen. Mocht het voorkomen dat Tellow dit niet automatisch heeft geboekt, kan het zelf gemakkelijk boeken.

Hoe boek ik fooi in Tellow?

❗️ Let op! Hiervoor heb je de boekhoudfunctie nodig in Tellow. Zet deze aan via 'Instellingen' -> 'Gebruikers en rollen'.

Stap 1: Ga naar het menu 'Geavanceerd'

Stap 2: Kies voor 'Reconciliatie'

Stap 3: Kies voor 'Banktransacties'

Stap 4: Selecteer de desbetreffende transactie.

Stap 5: Klik onder het kopje "Verschil boeken" op 'Boek als' -> "Representatiekosten

💡 Vergeet niet om als omschrijving fooi in te vullen, en vul onder "Bedrag" het juiste bedrag in.

Stap 6: Klik op 'Opslaan'

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.