Heb je per ongeluk jouw privé rekening gekoppeld aan jouw account via de PSD2 verbinding? Dat kan gebeuren! Laten we het snel oplossen.

De koppeling wordt gemaakt via onze partner Aiia. Daarom kan je net zo makkelijk weer de bank loskoppelen via Aiia.

1. Ga naar https://app.aiia.eu/

2. Login bij Aiia

3. Vul jouw email adres in

4. Vul de verificatiecode in

5. Ga naar 'Bank

6. Klik op 'Options'

7. Klik op 'Disconnect account'

Je scherm zal eruit zien zoals hieronder weergeven.

Je ziet het logo van de ING als voorbeeld staan. Dit zal aangepast worden naar jouw bankgegevens,

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.