Bank koppelen
Automatische bankkoppeling
Hoe koppel ik mijn zakelijke rekening via PSD2?

PSD2 | Automatische bankkoppeling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tellow's PSD2 implementatie is er zodat je met alle banken een automatische koppeling kunt opzetten voor betaalrekeningen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de diensten van een externe partij genaamd Aiia. Meer informatie over Aiia lees je hier.

Hieronder vind je de handleiding hoe je een bankrekening kan koppelen via een PSD2 verbinding.

Stap 1

Als je ingelogd bent in Tellow navigeer je naar ‘Instellingen’ en ‘Bank’ en 'Rekening toevoegen' om je bankrekening te koppelen. Klik vervolgens op het logo van de bank.

Het volgende venster zal openen. Hier wordt je gevraagd om akkoord te gaan met de voorwaarden.

Let op! Na het klikken op 'Doorgaan' zal je worden doorgestuurd naar je bank omgeving om vanuit hier toestemming te geven.

Stap 2

Login bij jouw bankomgeving om je te verifiëren.
💡Heb je Rabobank als bank? Log dan in met jouw Random Reader en zakelijke pas.

Stap 3

Na het goedkeuren vanuit je bankomgeving kan je aangeven welke rekening(en) je wilt koppelen aan Tellow.

Stap 4

Ter beveiliging vragen wij je om je e-mail in te vullen.
💡 Tip: Gebruik hetzelfde e-mailadres waarmee je inlogt bij Tellow.

Stap 5

Na het invullen van je e-mail ontvang je een verificatie code. Deze code vul je vervolgens in ter verificatie.

✅ Na deze stap zal je terugkomen in de Tellow omgeving,

Als je een bankkoppeling opzet zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

💡 Nog geen zakelijke bankrekening? Kom snel bankieren bij Tellow!