Tellow's PSD2 implementatie is er zodat je straks met alle banken een automatische koppeling kunt opzetten voor betaalrekeningen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de diensten van een externe partij genaamd Nordic API Gateway. Meer informatie over Nordic API Gateway lees je hier.

Hieronder vind je de handleiding hoe je een bankrekening kan koppelen via een PSD2 verbinding.

** Momenteel is het alleen mogelijk voor klanten met een Rabo Bizzy rekening.

Stap 1

*Let op, doe dit via de website en niet via mobiel

Als je ingelogd bent in Tellow navigeer je naar ‘Instellingen’ -> ‘Koppelingen’ om je bankrekening te koppelen. Klik vervolgens op de knop ‘Rabobank’.

Het volgende venster zal openen. Hier wordt je gevraagd om akkoord te gaan met de voorwaarden.

Let op! Na het klikken op Doorgaan zal je worden doorgestuurd naar je bank omgeving om vanuit hier toestemming te geven.

Stap 2

Login bij de Rabobank Internetbankieren om je te verifiëren.

Stap 3

Na het goedkeuren vanuit je bankomgeving kan je aangeven welke rekening(en) je wilt koppelen aan Tellow.

Stap 4

Ter beveiliging vragen wij je om je e-mail in te vullen. Tip: Gebruik hetzelfde e-mailadres waarmee je inlogt bij Tellow.

Stap 5

Na het invullen van je e-mail ontvang je een verificatie code. Deze code vul je vervolgens in ter verificatie.

💡Na deze stap zal je terugkomen in de Tellow omgeving,

Stap 6

Om de synchronisatie daadwerkelijk te starten klik je in onderstaand scherm op de de knop ‘Schakel koppeling in’. Vervolgens geef je toestemming voor het omzetten naar de PSD2 koppeling. Na het omzetten worden toekomstige transacties ingeladen via de nieuwe koppeling 😍

Nog vragen?

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.

** Als je een bankkoppeling opzet zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.