Tellow Bankieren
Bankkaarten
Hoe pas ik mijn bestedingslimiet aan?

Bestedingslimiet | Betaalpas | Kaart

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om het bestedingslimiet van je betaalpas te wijzigen, neem je de volgende stappen:

1. Ga in Tellow naar: 'Instellingen'

2. Klik onder de Bankieren sectie op 'Betaalpassen'

3. Klik bij je gewenste pas op 'Instellingen'. Je wordt nu doorverwezen naar het Swan dashboard, log hier in via de sms authenticatie.

4. Selecteer 'Instellingen' in het menu rechtsboven. Je krijgt nu de instellingen van je kaarten te zien.

5. Wijzig je bestedingslimiet naar het gewenste bedrag en klik op 'Opslaan'.