Tellow Bankieren
Bankkaarten
Hoe wijzig ik mijn betaalautomaat instellingen voor mijn betaalkaart?
Hoe wijzig ik mijn betaalautomaat instellingen voor mijn betaalkaart?

Pinnen | Pinautomaat | Bankieren | ATM

X
Geschreven door Xander
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de betaalautomaat mogelijkheid van je betaalpas te wijzigen, neem je de volgende stappen:

1. Ga in Tellow naar: 'Instellingen'

2. Klik onder de Bankieren sectie op 'Betaalpassen'

3. Klik bij je gewenste pas op 'Instellingen'. Je wordt nu doorverwezen naar het Swan dashboard, log hier in via de sms authenticatie.

4. Selecteer 'Instellingen' in het menu rechtsboven. Je krijgt nu de instellingen van je kaarten te zien.

5. Klik op het schuifje bij 'Opname' om de betaalautomaat mogelijkheid aan of uit te zetten.