Hoe betaal ik online met mijn Tellow betaalkaart?

Online aankoop | Bankieren

X
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een online aankoop doen en deze met je Tellow betaalkaart betalen, dan kun je in de meeste webshops gebruikmaken van de Credit/Debit card mogelijkheid.

Jouw kaartgegevens inzien? Bekijk je fysieke kaart of ga naar op zowel mobiel als web naar:

1. Instellingen > Betaalpassen

2. Selecteer 'Toon kaartgegevens' en je kaartgegevens worden getoond na verificatie.

Goed om te weten

Naast de Credit/Debet kaart betaaloptie in de webshop, kun je ook gebruikmaken van Apple Pay of Google Pay als dit aangeboden wordt en je dit ingesteld hebt.