Integreer Tellow met jouw bankrekening en je transacties zijn altijd up-to-date. Koppel met één klik jouw banktransacties aan een bonnetje. Zo heb je een juiste verantwoording voor de Belastingdienst.

💡Hoe koppel ik mijn bank?

Klik in de app of website op "Banktransacties" en klik vervolgens op het logo van je zakelijke bank. Loop de vervolgstappen door.

Je kan de koppeling op ieder gewenst moment weer ongedaan maken.

ℹ️ Zakelijke spaarrekening koppelen

Je kan ook je zakelijke spaarrekening toevoegen. Volg hiervoor dezelfde stappen als bij de betaalrekening.

Klik vervolgens op het logo van je bank en voer je zakelijke bankgegevens in.

* Let op: voor een spaarrekening is nog geen automatische koppeling mogelijk. Er is nu alleen nog een handmatige koppeling. Dit betekent dat je de transacties van jouw bankrekening moet exporteren en handmatig moet importeren in Tellow.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team en stel je vraag. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.