Beginnen met Tellow
Hoe koppel ik mijn bankrekening?

Transacties | Banktransacties | Waar te beginnen? | Starten met Tellow | Bank

René avatar
Geschreven door René
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Integreer Tellow met jouw bankrekening en je transacties zijn altijd up-to-date. Koppel met één klik jouw banktransacties aan een bonnetje. Zo heb je een juiste verantwoording voor de Belastingdienst.

Hoe koppel ik mijn bankrekening?

Klik in de app of website op 'Bank' → 'Transacties' en klik vervolgens op het logo van je zakelijke bank. Loop de vervolgstappen door.

💡 Je kan de koppeling op ieder gewenst moment weer ongedaan maken.