Administratie instellingen:
Hier geef je aan of je een auto op naam van de zaak hebt, er onroerend goed op naam van de zaak staat  en of je BTW-plichtig bent. Ook kan je hier aangeven wat je als startdatum in Tellow gaat gebruiken.

Bedrijfsgegevens:
Hier kan je al je bedrijfsgegevens aanpassen.

Gebruikers en Rollen:
Voeg hier extra gebruikers toe aan je account, hierbij kan je aangeven of deze persoon een boekhouder is. Ook kan je hier jezelf de rol boekhouder* geven zodat je meer functionaliteiten in Tellow hebt.

*Houdt er rekening mee dat het op eigen verantwoording is. Mocht het fout gaan dan kan support je niet meer helpen en zullen we je adviseren om contact op te nemen met je boekhouder.

Standaard factuur instellingen:

Hier kan je een standaard onderschrift invoeren. Deze wordt dan in het vervolg altijd onderaan jouw factuur getoond. Onder E-mail bericht is ook de tekst voor de begeleidende mail (waar de factuur als bijlage aan toegevoegd wordt) aan te passen. Je kan de e-mail hier dus personaliseren.

Ook is het mogelijk om een standaard betaaltermijn in te stellen. Deze wordt dan voortaan aangehouden, tenzij je zelf iets anders selecteert.

Tot slot, onder Factuursjabloon is te zien welk sjabloon jij als standaard wilt hebben. Onder de optie <Instellingen> <Factuursjablonen> zie je welke sjablonen er zijn aangemaakt en zijn deze eventueel ook te wijzigen/verwijderen.

Factuurnummer aanpassen:
Hier kan je je factuurnummer aanpassen. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld halverwege het jaar gebruik gaat maken van Tellow.

Tellow gebruikt standaard het formaat: 2018-0001, 2018-0002 etc. voor verkoopfacturen. Wil je toch een eigen nummer of wil je Tellow jouw eigen nummering laten opvolgen, dan kan je dat onder <Factuurnummer aanpassen> instellen.

Factuursjablonen:
Hier zie je welke sjablonen er zijn aangemaakt en zijn deze eventueel ook te verwijderen. Dit doe je door op het rode kruisje (rechts naast het sjabloon) te klikken.