Hoe maak je een factuur van AliExpress voor in Tellow?

Bestel jij goederen van AliExpress? Dan ben je vast tegengekomen dat zij geen facturen uitgeven. Dit zorgt soms voor problemen in je boekhouding.

Om toch een correcte factuur te verkrijgen die ook door Tellow kan worden uitgelezen is er een handige extension voor Google Chrome beschikbaar.

Met deze extension kan je een factuur genereren met één klik op de knop.
Je kan het hier downloaden. (Er is een gratis versie 🎊)

Upload de factuur hierna in Tellow en wij zorgen dat die correct geboekt wordt in je administratie.

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.