Staat de inkoopfactuur verkeerd verwerkt? Dan kan je deze makkelijk aanpassen met onze nieuwe functie.

Hoe wijzig ik een inkoopfactuur?

1. Ga naar 'Inkoop' 'Facturen' en klik op de factuur die je wilt wijzigen.
2. Klik eerst de betaling weg (klik op het knopje wat lijkt op een pennetje met een paarse blokje)

3. Er komt dan een rood kruisje voor de betaling, klik hierop.

4. Klik daarna op 'Opslaan'.

5. Klik nu op 'Meer opties' en daarna op 'Wijzig'.

7. Wijzig de inkoopfactuur naar wens en druk op 'Opslaan'.
Bijvoorbeeld: wijzig de naam van de leverancier, de factuurnummering, de omschrijving, de grootboekrekening of de btw-code.
Let op! Het is belangrijk dat alle gegevens zijn ingevuld om de bon weer op te slaan

8. Voeg als laatste de betaalwijze weer toe: klik op 'Voeg een betaalwijze of transactie toe' en selecteer de betaalwijze.

Klaar!

Neem contact op met ons support team

Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.