Alle collectiesUitvoeren van geavanceerde acties
Hoe kan ik handmatig een inkoopfactuur in Tellow zetten?

inkoop | factuur | handmatig

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom handmatig?

Het makkelijkste is om de factuur op te voeren via de functie 'Bon Uploaden' omdat de gegevens automatisch voor je worden uitgelezen. Wil je zelf alles handmatig invoeren dan kan je deze optie gebruiken.

Hoe boek ik handmatig een inkoopfactuur in Tellow?

Stap 1: Ga naar het menu 'Instellingen' en 'Boekhouding'

Stap 2: Kies voor 'Inkoop'

Stap 3: Kies voor 'Nieuwe inkoopfactuur'

Stap 4: Scroll naar beneden en klik onderaan op 'Upload factuur'

Stap 5: Scroll naar boven en geef aan of het een 'Normaal' (debet) of 'Credit'-factuur is

Stap 6: Vul de gegevens in

De gegevens die ingevuld moeten worden zijn:

• Factuurnummer

• Factuurdatum

• Leverancier (hier kan je kiezen uit een nieuw of bestaand contact)

• Omschrijving

• Grootboekrekening

• Bedrag

• Btw

💡 Let op! Alle velden moeten ingevuld zijn voordat je kan opslaan. Controleer dus goed of er overal iets is ingevuld.

Stap 7: Klik op 'Opslaan'

De factuur is nu zichtbaar onder 'Uitgaven'.