De bank brengt om de zoveel tijd bankkosten in rekening. Dit wordt automatisch afgeschreven.

Omdat er op bankkosten geen btw zit (0%), ontvang je hier ook geen bon of factuur van. Deze kosten zijn dus ook niet relevant voor jouw aangifte omzetbelasting.

1. Ga naar de optie de desbetreffende transactie

2. Kies voor <ik heb geen factuur>

3. Klik op <Rente en kosten bank

4. Opslaan en klaar!

De geavanceerde functies van Tellow schakel je in door onder <Instellingen> naar <Gebruikers en Rollen> te gaan. Hier lees je daar meer over.

Mocht je er toch niet uitkomen, via de chat vraag je ons supersnel om hulp.