De bank brengt om de zoveel tijd bankkosten in rekening. Dit wordt automatisch afgeschreven.

Omdat er op bankkosten geen btw zit (0%), ontvang je hier ook geen bon of factuur van. Deze kosten zijn dus ook niet relevant voor jouw aangifte omzetbelasting.

1. Ga naar de optie <Geavanceerd>
  2. Ga naar <Reconciliatie>
  3. Selecteer de juiste transactie
  4. Ga naar <Boeken als> en kies voor <Rente & kosten bank>
  5. Opslaan en klaar!

De geavanceerde functies van Tellow schakel je in door onder <Instellingen> naar <Gebruikers en Rollen> te gaan. Hier lees je daar meer over.

Mocht je er toch niet uitkomen, via de chat vraag je ons supersnel om hulp.