De oranje en rode streepjes zijn er om je te waarschuwen dat er nog een handeling gedaan moet worden.

De rode streepjes: er is nog een actie vereist van jou.
De oranje streepjes: Tellow is nog bezig met het verwerken van jouw bestand.

Ik zie een rood streepje wat nu?

Het hangt er vanaf waar je het rode streepje ziet staan.

Ben je bij 'Banktransacties'? Upload dan gauw jouw bon of factuur bij deze transactie.

Je kan alle rode streepjes zien door te klikken op deze knop:

Ben je bij 'Verkoopfacturen'? Dat betekent dat er nog een betaling gekoppeld moet worden aan de factuur.

Het kan natuurlijk zijn dat jouw klant nog niet heeft betaald: dan kan je deze factuur open laten staan.

Ben je bij 'Inkoopfacturen'? Lees dan dit artikel voor meer informatie.

Neem contact op met ons support team
Kom je er niet helemaal uit? We're here for you! Open een chat met ons support team, stuur een mail of plan een belafspraak in. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.