Abonnement, instellingen & account
Abonnement
Hoe sluit ik een abonnement via de Apple App Store?

Abonnement | Apple | Factuur | App Store

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een abonnement bij Tellow niet alleen via een automatische incasso betalen, maar ook door middel van een 'in-app subscription' via de App Store.

In dit artikel lees je alle ins and outs over het betalen van je Tellow-abonnement via Apple.

Hoe sluit ik een abonnement van Tellow via Apple af?

Een abonnement via Apple afsluiten is alleen mogelijk als je beschikt over de iOS app van Tellow.

Ga naar de Tellow App en klik op 'Instellingen' en vervolgens 'Abonnement'.

Geef hier je akkoord met de abonnementsvorm. Log vervolgens in met je Apple ID. Vanaf nu betaal je het abonnement maandelijks via Apple.

Krijg ik een factuur van Apple?

Betaal je Tellow via Apple? Dan krijg je de factuur rechtstreeks vanuit Apple.

Verwerk de factuur door deze te uploaden in Tellow.

Koppel de factuur aan de banktransactie en je bent klaar!

Hoe weet ik of ik een abonnement via App Store heb?

Controleer of je jouw abonnement betaalt via Apple door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de 'Instellingen' van jouw iPhone.

2. Klik op je naam.

3. Klik op 'Abonnementen'.

Zie je Tellow tussen je abonnementen staan? Dan betaal jij je abonnement via Apple.

Hoe zet ik mijn abonnement stop via de App Store?

Allereerst stuur je een e-mail naar [email protected]. Doe dit wel vanuit het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat. Vermeld in de e-mail dat het om een opzegging gaat, vermeld hierbij je bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van ons per e-mail.

Hierna kan je het abonnement stopzetten bij Apple. Neem de volgende stappen:

1. Ga naar de 'Instellingen' van jouw iPhone.

2. Klik op je naam.

3. Klik op 'Abonnementen'.

4. Kies voor 'Tellow'.

5. Hier zie je een knop met 'Annuleer abonnement', klik hierop en het abonnement wordt stopgezet.

6. Klaar!

Kan ik de betaling van mijn abonnement wijzigen van Apple naar een automatische incasso?

Jazeker! Voor het wijzigen naar een automatische incasso, neem je de volgende stappen:

1. Zet het abonnement via Apple stop volgens de stappen die hierboven beschreven staan.

❗️Let op! Hierbij stuur je geen e-mail naar Tellow om het abonnement op te zeggen. Neem alleen de stappen 1 t/m 6.

2. Open Tellow's webversie en ga naar 'Instellingen' en 'Abonnement'.

3. Kies hier het Basis-plan, Plus-plan of Compleet-plan en accepteer de algemene voorwaarden.

4. Klaar!